Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: bblkai@martinus.hu
...

Tisztelt Látogató!

 Szeretettel köszöntöm iskolánk honlapján!

 

„Hűséggel és szeretettel” - Boldog Batthyány-Strattmann László

A Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola 2021. szeptember 1-én kezdte meg működését a Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola jogutódjaként a Szombathelyi Egyházmegye fenntartásában.

Az iskola neve és fenntartója ugyan változott, de az iskola céljai továbbra is a legmagasabb szintű nevelés-oktatás - most már kiegészítve a hitélettel kapcsolatos területekkel is. Elkötelezettek vagyunk a hagyományaink iránt, de nyitottak az újra.

A tanulási folyamatok során nyugodt, befogadó, gyermekközpontú légkör jellemzi az intézményt. A modern számítástechnikai eszközök segítségével játékos feladatokon keresztül történik az oktatás. Kiemelten kezeljük az informatika és az idegen nyelv területét. A sportolni vágyó tanulók több sportfoglalkozás közül is választhatnak. Örökös Ökoiskola címmel is büszkélkedhetünk, mely azt mutatja, hogy fontos számunkra a környezettudatosság.

Színes, változatos programokkal összetartó közösséget formálunk. Az állami ünnepeken túl,  nagy hangsúlyt kapnak az egyházi ünnepek, ebben segítségünkre van Kiss László Atya, iskolalelkész.

Bízom benne, hogy a honlapot nézegetve sok információt kap az intézmény működéséről! Szeretettel várjuk érdeklődését akár személyesen, akár telefonos, e-mail-os lehetőségeken keresztül!

 

                                                                                                                                     Kiskós Kitti