Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: kolcsey.altalanosiskola@kormend.hu

A megye legjobb eredményű iskolája a Kölcsey - A Nyugat.hu hírportál közzé tette az Oktatási Hivatal által közölt iskolai eredménylistát

2018. október 11. 08:27:46    

A legjobb eredményű sulik 100-as listáján csupán egy szombathelyi általános iskola szerepel

Az is a 100. helyen. Kitalálják melyik? Viszont a táplánszentkereszti és egy körmendi általános is előkelő helyen végzett.

A legjobbiskola.hu pár napja közzé tette az idei gimnáziumi, szakközépiskolai százas rangsorokat. Tegnap kimazsoláztuk az adatokból a szombathelyi iskolák abszolút rangsorát is.

A sorrend kialakításánál egyébként az Oktatási Hivatal által közzétett legfrissebb kompetenciaméréseket és érettségi eredményeket vették figyelembe. Arra voltak kíváncsiak, hogy az érettségin indult diákok milyen sikerességgel végeztek a választott tantárgyból és

tovább >>>  

Az iskola új nevének megfelelő gránit tábla került a Fő épület homlokzatára

2018. október 03. 08:55:03    

Az iskola új nevének megfelelő gránit tábla került a Fő épület homlokzatára. Köszönettel tartozunk 

Horváth Zsolt kőfaragónak a tábla elkészítéséért.

Európai programozás hete 2018

2018. október 01. 20:06:13    

Az iskolánkban működő "Kardos Gábor" Számítástechnikai Alapítvány a NIOK Alapítvány pályázatának segítségével két programot szervez negyven hetedik és nyolcadik osztályos tanulónknak az Európai programozás hete keretében. Október 16-án délután a szombathelyi Németh Pál Kollégium 3D nyomtató laborjában tekintjük meg Prófusz György tanár úr bemutatóját. Az ELTE Savaria Egyetemi Központ D épületében működő Logiscool munkatársai pedig a robotprogramozás rejtelmeibe vezetik be a diákjainkat.

Megjelent iskolánk három tanévéről szóló Évkönyv.

2018. szeptember 19. 11:11:42    


Megjelent iskolánk három tanévéről szóló Évkönyv.
Az alábbiakban az előszót közöljük, amivel szeretnénk felkelteni a kiadvány iránti érdeklődést.

Örökös Ökoiskola

2018. szeptember 18. 15:03:34    

 

Az elmúlt években végzett tudatos, fenntarthatóságra nevelés és sikeres pályázatunk eredményeként iskolánk szeptember elsejétől az ÖRÖKÖS ÖKOISKOLA címet viselheti. Köszönjük a szülők munkáját, támogatását, amit annak érdekében végeztek, hogy tanulóink a fenntartható fejlődés szellemében nőhessenek fel. További segítségükre számítva neveljük gyermekeiket, hogy környezetünkért, Földünkért felelős felnőttek váljanak belőlük.

http://ofi.hu/okoiskolak-adatbazisa