Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: bblkai@martinus.hu

Kölcseys diákok a Pályaorientációs Show-n

2018. szeptember 18. 11:37:19  nyomtatási kép

Kölcseys diákok a Pályaorientációs Show-n

 

 A Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola 7. évfolyamos diákjaiként 2018. szeptember 12-én a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Pályaorientációs Show-n vettünk részt.

A programon való részvételünket a kamara ingyenes utaztatással támogatta.

A Légy képben! interaktív pályaorientációs szakmabemutatók sok általános iskolás diáknak, köztük nekünk is, segítséget adtak a közelgő szakmaválasztáshoz. Színes, érdekes standok között válogathattunk érdeklődésünknek megfelelően. Nemcsak nézelődhettünk, hanem saját magunk is részesei lehettünk az ott készült alkotásoknak. Sőt, haza is hozhattuk azokat. Kipróbálhattuk a kárpitos, autófényező, eladó, mentős, babaápoló, pék, építész – és még hosszan sorolhatnám – szakmákat, beszélgethettünk ott dolgozó emberekkel. Több cég is bemutatkozott: MAM, TESCO, DM, ADA … Sok helyen kaptunk ajándékot is a tájékoztatás mellé.

A szakmai programok mellett szórakoztatásban is volt részünk. Gyönyörködhettünk egy táncos bemutatóban, kipróbálhattuk a kötélpályát, sőt még nyereménysorsoláson is részt vehettünk. Sajnos, nem nyertünk az értékes ajándéktárgyak közül semmit, de így is nagyon jól éreztük magunkat, sok hasznos információval lettünk gazdagabbak.

Máskor is szívesen részt veszünk ilyen programokon.

 

A 7. évfolyam tanulói

<<< képek >>>