Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: bblkai@martinus.hu

Óévbúcsúztató

2014. december 25. 21:05:27  nyomtatási kép

Milyen volt 2014…?

 2014 gyorsan elrepült. Sok minden történt velem. Az osztály is nagyot változott ez idő alatt. Sok fájdalmat, de sok örömet éltünk meg. Az erdei iskola szuper volt. Szerintem, az osztályt is összehozta. Imádom a kirándulásokat, mert ilyenkor annyira összetartunk. Szeretném, ha a 2015-ös kirándulás is ilyen jól sikerülne. Azt viszont remélem, hogy az új évben nem lesz ennyi verekedés az osztályban. 2015-re sok boldogságot kívánok mindenkinek!

Palkó Viktória 7.b

A 2014-es év elején még a 4. osztály 2. félévét jártam. Gyorsan eljött a nyár. Kétszer voltam táborban. Egyszer az osztályommal és volt tanáraimmal, másodszor pedig az öcsémék évfolyamával és "A" csoportos magyar tanárommal. Nagyon jól mutattunk: fürödtünk a Balatonban, sokat játszottunk,"Ki mit tud?"-on vettünk részt. Eltelt a nyár, és ötödikesek lettünk, felsősök. Osztályfőnökünk Farkas Zsuzsánna, de mivel most nincs, ezért Judit néni helyettesíti, pótosztályfőnökünk.  Egy hete húztunk nevet, hogy kinek ajándékozunk karácsonyra, én Rácz Gáspárt, engem Horváth Adrienn húzott. Mivel nívócsoportok is vannak, egész jól kijövünk az évfolyamunkkal. Nekem nagyon tetszett ez az év.
Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Mogyorósy Szonja 5.a

Fárasztó... második félévben rengeteg dolgozatot írtunk, feleltünk. Ezek után jól jött a nyári szünet, ami tényleg az otthoni pihenéssel telt.. Hisz egyik nap sütött a nap, másnap beborult az ég. Azért a lakásfelújítás mellett volt időnk lemenni egy hétvégére a Balatonra. Szeptemberben megkezdődött a hajtás, rohamosan ment az idő. Az a rengeteg koránkelés…! Remélem, 2015 kicsit nyugalmasabb lesz. Mindenkinek boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok!

Déri Anna  7.a

 Január az újévvel kezdődött. Azt hittem, soha nem jön már a következő hónap. Februárban ünnepeltem a szülinapomat. Ebben a hónapban volt az iskolai farsang, ahol sokan beöltöztek. Májusban az osztállyal elmentünk erdei iskolába három napra. Sokat kirándultunk, jókat beszélgettünk és sokat nevetgéltünk. Azután a nyár következett. Júniusban még iskolába mentünk, de már nem kellett annyira megerőltetni a tanulást. 2015-re is ilyen jó évet kívánok!

Gerencsér Dóra 7.b

 2014 az iskolában nehéz volt a sok tanulnivaló miatt, de a magyarórákon felüdültünk, mert mindig volt, aki feldobta. A legjobban a farsang sikeredett. Hupikék törpikéknek öltöztünk. A jó jelmezünkért még a fődíjat is megnyertük.  Be is faltuk a finom csokitortát. A soproni  osztálykirándulás is jobbá tette az évet. Ott a  bobozást élveztem, mivel először próbálhattam ki. A nyári szünet is jól telt el. Összességében élményekkel teli volt ez az év.
Egészséget és sok boldogságot kívánok 2015-re!

Jakab Anasztázia 7.a