Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: bblkai@martinus.hu

A szervezet neve:

 KÉK SÜNIK ULC. KÖRMEND
Szervezeti forma:

 egyesület

Székhelye:  Körmend
Címe:  Körmend, KÖLCSEY U. 12.
Telefonszám:  06(94)594-398
Fax:  06(94)594-398
E-mail címe:

 keksunik@freemail.hu

Honlap:  http://keksunik.kormend.hu/
Elnök:  KUTASI TIBOR
Adószám:  18890875-1-18
Ügyintéző:  KUTASI TIBOR
Tevékenységi köre:  SPORT, UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ KLUB
Célkitűzés:

Az egyesületben jelenleg közel 100 gyermek focizik 5 korosztályban. A legfiatalabbak a jelenleg még óvodás 5-6 éves gyerekek. A legidősebbek 1995-ben kezdtek el focizni akkor még óvodásokként, jelenleg ők 13-14 évesek. A város három általános iskolájából és a közel tíz Körmend közeli településről járnak sportolni gyerekek az utánpótlás egyesületbe.

A legnagyobbak már nagypályán a serdülő bajnokságban kergetik a labdát az önálló utánpótlás klub színeiben. A kisebbek tornákon, kupákon vesznek részt az életkori sajátosságaiknak és a szakmai elvárásoknak megfelelően. A idősebb korosztály heti három, a kisebbek heti két alkalommal edzenek.

Az önálló utánpótlás labdarúgó egyesület az idei évben szakmailag igen sikeresnek mondható idényt zárt. Az egyesület a Magyar Labdarúgó Szövetség elismeréseként továbbra is utánpótlás alközpontként dolgozhat tovább. Ez az egyesületben folyó szakmai munka elismerése is. Az alközponthoz 13 megyei, valamint alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgó egyesület tartozik az utánpótlás nevelés, versenyeztetés keretein belül Kutasi Tibor vezetésével.

Sikeres pályázattal a 2004 év végére egy modern villanyvilágítással rendelkező 60 x 45 méter alapterületű műfüves pályával gyarapodhat az egyesület és a város. Az előzetes lépések már megtörténtek. Kivitelezőre vár a program. A szabadtéri műfüves pálya mellett, 13 millió forintot a városi sportcsarnok felújítására is nyert az egyesület, hisz ott is folyik utánpótlás nevelés a téli időszakban. Az elnyert pályázat összesen közel 75 millió forintos beruházást tesz lehetővé Körmend városának.

Az egyesület működtetéséhez nagy anyagi támogatás szükséges. Ezt az intézmény és a bázisintézmények, cégek biztosítják kis egyesületünknek. Kiemelkedő támogatók:

SCHIFO KFT.
MÜLLEX KFT.
TRANSZKAVICS KFT.
BERICAP SZÉKESFEHÉRVÁR
WESSELÉNYI SPORT KÖZALAPÍTVÁNY
MOBILITÁS ALAPÍTVÁNY
GYÖRKI ÉS TÁRSA KFT.
TAVERNA SÖRÖZŐ
BOLDIZSÁR TRANSZ KFT.
KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
KÖRMEND FC LABDARÚGÓ EGYESÜLET
CAFÉ & CLUB MA CHÉRIE

A kisebb és nagyobb támogatók mellett az EGYESÜLETBEN FOCIZÓ GYEREKEK SZÜLEI a LEGNAGYOBB TÁMOGATÓK mind anyagilag, mind erkölcsileg.

A hazai labdarúgással foglalkozó egyesületek közül nagyon jó a kapcsolatunk a szombathelyi LURKÓ UFC- vel, a sárvári utánpótlás csapatokkal, a ZTE-E.ON labdarúgó csapataival, a budapesti GOLDBALL' 94 FC és VIDEOTON FC csapataival.

A gyerekek az egyesület tagjai is egyben. Rajtuk kívül több, mint száz felnőtt pártolói tagja is van az egyesületnek. A gyerekek jelképes tagdíjat fizetnek (100 Ft/ hó). A felnőttek az egyesület által meghatározott havi tagdíjjal (800 Ft/hó) támogatják a gyerekek sportolását. Természetesen a tagdíjak nem fedezik a versenyeztetést és az egyéb tevékenységeket. Az egyesület működédéséhez körmendi cégek, vállalatok és vállalkozók nyújtanak anyagi támogatást.