Kölcsey Utcai Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: kolcsey.altalanosiskola@kormend.hu

Koronavírus - szülői tájékoztató

2020. március 18. 12:35:20  nyomtatási kép

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

 1.      A digitális oktatás –lehetőleg egységes, egy felületen nyugvó kialakításán dolgozunk.

 2.      Amíg a végleges megoldás megszületik, addig elsősorban a Kréta felületein /főként a „Házi feladatok”, vagy az „e-Ügyintézés” / ablakban helyezünk el a tanórákhoz/tananyagokhoz fűződő információkat.

 3.      Természetes, hogy ezen átmeneti időszakban egyes pedagógusok más módon is felveszik a tanulókkal a kapcsolatot /facebook, twitter, email…/

 4.      A későbbre -2-3 hét múlva - tervezett új felület alkalmazásáig az egyedi, illetve csoportos információk közvetítése miatt szükségünk van  a tanuló, vagy a szülő  jelenlegi email-os elérhetőségére, amit kérem, hogy a következő 1-2 nap során az osztályfőnök felé juttassanak el! (A pedagógusok e-mail címét a Kréta felületen elhelyezett ugyanezen levél tartalmazza.)

 5.      A tegnapi levelemben megfogalmazott kérésemet ismételve írom, hogy pontosabb tanítói, szaktanári utasításig mindenki az eddig tanult ismeretekkel foglalkozzon! /ismétlés, gyakorlás/

 6.      Az iskolai étkeztetést bonyolító Hungast Csoport levelében megfogalmazott –ide idézett lehetőségekről tájékoztatok. 

A Hungast Csoport számára továbbra is a korábban kialakult Partneri együttműködés fenntartása és Fogyasztóink biztonságos ellátása a legfőbb cél.

Változatlanul a stabil és felelősségteljes működést tartjuk szem előtt, nyomon követjük az egészségügyi és kormányzati fejleményeket is.

Az Önök által felmért igények szerint a szolgáltatásokat hatékonyan, a sajátos, egyedi elvárásoknak megfelelően szervezzük

Közétkeztetési szolgáltatásunkat a járvány teljes időtartama alatt garantálni törekszünk, akár az eddigi megszokott eljárásrendeken túl, új együttműködési formákat bevezetve is (kijelölt pontokra ételszállítás, egyéni kiszerelés vagy vendég ételhordójába tálalás, esetlegesen főzőkonyhai egységben elvitelre egyéni kiszolgálás)

Vállaljuk, hogy az óvodai, iskolai ügyeletet nem igénylő családoknak is készítünk ebédet.  

A megrendelés a szolgáltatás előtt két nappal az iskolába 15 óráig elküldött jelzés alapján történik.

Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra!

2020. 03. 17.

Mészáros Árpád

intézményvezető