Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola
9900 Körmend, Kölcsey u. 12.
telefon: 94/594-398
e-mail: bblkai@martinus.hu

Kölcseys a megye legjobb gyermek kézilabdása

2015. október 08. 23:40:47  nyomtatási kép
A képen Faragó Luca veszi át a megyei kézilabda szövetség által felajánlott díjat - a megye legjobb gyermek kézilabdása a 2014-2015-ös bajnokságban - Farkas Ágnestől.
Faragó Luca (2002) még csak 12 éves, de a korosztályában kiemelkedő teljesítményt nyújtott az országos versenyeken. Ezen túl az NB II-es  junior csapat egyik meghatározó játékosa volt, akit a felnőtt csapat tagjaként is számításba lehetett venni, mivel helyzeteit jó százalékkal értékesítette, amikor edzője - Oláh Sándor - pályára küldte. A pályán kívül az iskolában is jól teljesített, mivel a bizonyítványában is a legjobb jegyek voltak, mely bizonyítja, hogy a tanulás mellett a kézilabda - a sport - is belefér a gyerekek életébe.
A Körmendi DMTE-nél folyó - kézilabda utánpótlás nevelésben elvégzett - szakmai munkát is igazolja az átadott díj, de fontos megemlíteni azt is, hogy a jelenlegi magyar NB I-es kézilabda bajnokságban is négy körmendi kézilabdás - Szalai Babett és Csiszár Ramóna Dunaújváros, Földes Viktória és Földes Kata Budaörs - játszik.